Restaurant De Hazelaer | Hellendoorn

Feestelijke arrangementen

Feestelijk!

Een verjaardag, een huwelijksfeest of andere unieke feestelijke gebeurtenis? Restaurant De Hazelaer verwelkomt u graag, op elk moment van de dag. We bieden altijd arrangementen op maat, in overleg met u vastgesteld. Hoe dat gaat? U kiest een basisarrangement en wij zorgen voor een invulling die past bij uw stijl. Zijn er ook kinderen in uw gezelschap? Daar houden we uiteraard rekening mee.

Via deze pagina vraagt u onze arrangementenbrochure aan >

Verblijven & Overnachten

Restaurant De Hazelaer is gelegen op Hof van Salland, een vakantiepark met luxe vrijstaande villa's. Dankzij deze unieke ligging van het restaurant heeft u de mogelijkheid om uw feestelijke bijeenkomst heel eenvoudig uit te breiden en op geheel eigen wijze in te vullen. Zo kunt u naast de arrangementen van het restaurant gebruik maken van zowel de villa's als de faciliteiten op Hof van Salland. 

Parkfaciliteiten

Tijdens uw bijeenkomst mag u vrij gebruik maken van de faciliteiten op het park. Speel met uw gasten een sportieve partij op de tennisbaan. Of neem aan het einde van een feestelijke middag een verfrissende duik in het buitenzwembad.

Besloten viering in een woning

Wel een huiskamersfeer, maar niet zelf schoonmaken na afloop? Organiseer uw feestelijke bijeenkomst met een klein gezelschap in een woning op Hof van Salland.

Overnachten in een woning

Verleng het feestgevoel en biedt uw gasten de mogelijkheid om na uw feest te overnachten. Restaurant De Hazelaer en Hof van Salland bieden gecombineerde arrangementen, zodat uw medewerkers, zakelijke relaties en persoonlijke gasten volledig verzorgd worden.

Vraag voor meer informatie ook onze arrangementbrochure aan >