Pure verwennerij in een stijlvolle ambiance midden in het Sallandse landschap. Wij laten u graag kennismaken met onze Italiaanse koffie en appeltaart, een verrassende lunch en een heerlijk diner.

Maar ook voor specials zoals barbecue, receptie, zakelijke bijeenkomst en buffet bent u bij restaurant de Hazelaer aan het juiste adres. In onze arrangementenbrochure vindt u alvast een aantal suggesties. Daarnaast biedt restaurant De Hazelaer ook Take Away: diverse gerechten om mee te nemen naar uw eigen vakantievilla op Hof van Salland.

Bekijk hier alvast de dinerkaart >

Uw tafel reserveert u eenvoudig online: 

Online reserveren
 

Voor u uitgelicht: 

Wintermenu

Winterse warmte, knapperend haardvuur en ... een heerlijk bijpassend seizoensmenu. Het Wintermenu van restaurant De Hazelaer biedt u de smaken van deze tijd.

Meer

Valentijnsmenu

Vier de liefde, kies voor de valentijnsverrassing van restaurant De Hazelaer. Een romantische avond met Sharing Dinner voor € 29,50 p.p. Alleen op reservering.

Meer

Cadeaubon

Smaakvol en sfeervol: cadeaubonnen van restaurant De Hazelaer. Keuze uit de Borrelbon of Dinerbon met bedrag naar keuze. Ook te combineren met de Hazelaer-wijnfles.

Meer