Pure verwennerij in een stijlvolle ambiance midden in het Sallandse landschap. Wij laten u graag kennismaken met onze Italiaanse koffie en appeltaart, een verrassende lunch en een heerlijk diner.

Maar ook voor specials zoals barbecue, receptie, zakelijke bijeenkomst en buffet bent u bij restaurant de Hazelaer aan het juiste adres. En heeft u onze arrangementenbrochure al gezien? Daarnaast biedt restaurant De Hazelaer ook Take Away: diverse gerechten om mee te nemen naar uw eigen villa.

Let op: de keuken van restaurant De Hazelaer heeft een Wintersluiting van 13 t/m 30 januari 2019. In deze periode wordt er geen lunch, diner en Take Away geserveerd, maar kunt u wel terecht voor koffie, thee, andere drankjes en appeltaart. 

Uw tafel reserveert u eenvoudig online: 

Online reserveren
 

Voor u uitgelicht: 

Wintermenu

Winterse warmte, knapperend haardvuur en ... een heerlijk bijpassend seizoensmenu. Het Wintermenu van restaurant De Hazelaer biedt u de smaken van deze tijd.

Meer

Menukaart

Maak uw keuze uit de smaakrijke voor-, hoofd- en nagerechten, gemaakt van ingrediënten die passen bij het seizoen. Speciale wensen? Onze chef verrast u graag.

Meer

Cadeaubon

Smaakvol en sfeervol: cadeaubonnen van restaurant De Hazelaer. Keuze uit de Borrelbon of Dinerbon met bedrag naar keuze. Ook te combineren met de Hazelaer-wijnfles.

Meer