Pure verwennerij in een stijlvolle ambiance midden in het Sallandse landschap. Wij laten u graag kennismaken met onze Italiaanse koffie en appeltaart, een verrassende lunch en een heerlijk diner.

Maar ook voor specials zoals barbecue, receptie, zakelijke bijeenkomst en buffet bent u bij restaurant de Hazelaer aan het juiste adres. In onze arrangementenbrochure vindt u alvast een aantal suggesties. Daarnaast biedt restaurant De Hazelaer ook Take Away: diverse gerechten om mee te nemen naar uw eigen vakantievilla op Hof van Salland.

Bekijk hier alvast de dinerkaart >

Uw tafel reserveert u eenvoudig online: 

Online reserveren
 

Voor u uitgelicht: 

Zomermenu

Proef het seizoen, proef de zomer bij restaurant De Hazelaer. Het Zomermenu bestaat uit 3 gangen, maar gerechten zijn ook apart te bestellen. Heeft u al gereserveerd?

Meer

Woensdagavond BBQ-avond

T/m 28 augustus: elke woensdag BBQ-avond bij restaurant De Hazelaer. Onbeperkt genieten van vlees, vis en vega van de grill en van salades en garnituren.

Meer

Cadeaubon

Smaakvol en sfeervol: cadeaubonnen van restaurant De Hazelaer. Keuze uit de Borrelbon of Dinerbon met bedrag naar keuze. Ook te combineren met de Hazelaer-wijnfles.

Meer