Restaurant De Hazelaer | Hellendoorn

Zakelijke arrangementen

Zakelijke arrangementen

Vergadering, bedrijfsborrel of teambuildingssessie. Voor uw zakelijke bijeenkomst is restaurant De Hazelaer de ideale locatie. Dankzij de groene omgeving heeft u de rust en ruimte om zonder afleiding concreet en efficiënt te vergaderen of te werken aan teambuilding. In het restaurant zijn faciliteiten als een tv-scherm voor presentaties en koffie, thee en water binnen handbereik.

Daarnaast is het mogelijk uw arrangement uit te breiden met een brunch, lunch of diner. Komt u borrelen met een zakelijk gezelschap? Kies dan voor een hapjesarrangement als uitbreiding.

Vraag via deze pagina de brochure met arrangementen aan >

Extra’s

Bovendien heeft u gedurende de dag de faciliteiten van vakantiepark Hof van Salland tot uw beschikking. Een partij tennis op de all weather tennisbaan of een verfrissende duik tussendoor of juist na afloop van een pittig overleg? Geen probleem als u een zakelijk arrangement bij ons reserveert.

Klein gezelschap? Vergaderen in een villa

Is uw gezelschap kleiner dan circa 25 personen? Dan kunt u uitstekend in één van de villa’s op vakantiepark Hof van Salland terecht. Hier beschikt u over dezelfde technische en culinaire faciliteiten, en heeft u extra privacy tijdens uw overleg. 

Wilt u uw zakelijke bijeenkomst verspreiden over meerdere dagen? Dan is overnachten op locatie, in de vakantievilla's, hotelkamers en -studio's van Hof van Salland, ideaal.